Contact

Naast het BP-tankstation aan de Smitspol in Nijkerk opende hij zijn eerste Comfort Carwash locatie. Comfort Carwash zijn onbemande locatie’s waar mensen zelf hun auto kunnen wassen en hoewel onbemand staat service hoog in het vaandel bij het jonge bedrijf, een voorbeeld daarvan is de Comfort Card dat veel voordelen biedt aan (vaste) klanten.

De jonge ondernemer Sven van Ginkel (1986) uit Renswoude is de drijvende kracht achter Comfort Carwash. Hoewel het concept nieuw is, is dit niet de eerste locatie die Van Ginkel opent. In 2010 opende hij het Argos tankstation en AtTheCarWash Company wascentrum in Barneveld. Binnen aanzienlijke tijd werd het tankstation een begrip in de regio door een combinatie van goede service, originele acties, moderne installaties en een goed bereikbare locatie (vlakbij de op- en afrit van de A30). Van Ginkel is er nog steeds bedrijfsleider.

In tegenstelling tot de locatie in Barneveld is Comfort Carwash in Nijkerk geheel onbemand. Toch wil Van Ginkel zich onderscheiden. Dat doet hij door middel van de beste apparatuur, vooruitstrevende betaalsystemen en kortingsacties. Men kan bijvoorbeeld vanaf de opening direct met de nieuwe NFC chip in de bankpas betalen.

Naast originele acties, genieten klanten van extra krediet bij de aanschaf van een Comfort Card. Dit kan oplopen tot 15% extra krediet bij registratie van de kaart. Voor het ultieme gemak, kan de kaart online worden opgewaardeerd. Lees meer onder het kopje Comfort Card.

Postadres:
Comfort Carwash
Scherpenzeelseweg 56
3772 MD Barneveld

Carwash locaties:
Wij hebben meerdere carwash locaties.